Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΒΙΛΛΑ ΛΥΚΑΣΤΗ. Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στον Στάφυλο Σκοπέλου. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Στην περιοχή Στάφυλος, σ' ένα καταπράσινο λόφο από πεύκα και ελαιόδεντρα, κτίστηκε το έτος 2002, η Βίλλα ΛΥΚΑΣΤΗ  με όλες τις ανέσεις.



Προσφέρει μαγευτική θέα από οποιοδήποτε πλευρά της Βίλλας κι αν διαμένει κανείς. Απέχει μόνο 2 χιλιόμετρα από τη χώρα της Σκοπέλου και 2 χιλιόμετρα από την παραλία του Στάφυλου. Σε ένα ιδανικό μέρος, έχοντας στα 200 μέτρα δίπλα της τον κεντρικό δρόμο του νησιού, η ΛΥΚΑΣΤΗ προσφέρεται ακόμη και για περπάτημα ή τζόκινγκ μέσα σε καταπράσινες διαδρομές.     

 


Ο Στάφυλος είναι μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού. Στην ευρύτερη περιοχή του ομώνυμου όρμου του βρίσκεται κι ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Σκοπέλου.



Ο όρμος του Στάφυλου απέχει 4 χλμ. από τη Χώρα. Είναι μια από τις αγαπημένες παραλίες των ντόπιων, που τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε μια κοσμική πλαζ που αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες του νησιού. Η παραλία του με την υπέροχη κατάξανθη αμμουδιά προσφέρεται για κολύμπι και θαλάσσια σπορ και παιχνίδια. Χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν τη πιάνει πότέ μελτέμι. Απάνεμη με διάφανα βαθυγάλαζα νερά, κλεισμένη στην αγκαλιά του πευκόφυτου όρμου αποτελεί την ενσάρκωση του καλοκαιρινού ονείρου.

                 
      

 Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας και απολαύστε την διαμονή σας στην μαγευτική Σκόπελο.
Μόλις λίγα χιλιόμετρα από την χώρα τα Studio βρίσκονται σε γεωγραφική θέση που επιτρέπει στον επισκέπτη να αποδράσει προς όλα τα αξιοθέατα του νησιού: Χώρα Σκόπελος, Στάφυλος, Αγνώντας, Elios, Άγ. Ιωάννης, Γλώσσα, Γλιστέρι.

Συμβουλευτείτε το προσωπικό μας για να σας προτείνει αξιοθέατα, παραλίες και ταβέρνες με φρέσκο ψάρι και ντόπιο παραδοσιακό φαγητό.

website ΕΔΩ!!!
Facebook ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: