Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ο Ανδρέας Ευστρατίου εξήγγειλε υποψηφιότητα για τις επικείμενες Ευρωεκλογές

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τις Ευρωεκλογές του ερχόμενου Μάιου, εξήγγειλε μέσω του ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ ο Ανδρέας Ευστρατίου από την Πάφο. Δηλώνει παρών και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και στέκεται δίπλα στον Κυπριακό λαό για να τον βοηθήσει, όπως υποστηρίζει, να ξεπεράσει τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει.   





«Ότι και να γίνει εμείς θα αντισταθούμε σε οποίων προσπαθεί να μας πουλήσει .Εμείς δεν μπορεί κανένας να μας εξαγοράσει θα αντισταθούμε σε όλους που προσπαθούν είτε είναι Πρόεδρος η Αρχιεπίσκοπος ή Υπουργός ή Μέρκελ ή Χίτλερ . Αν σηκωθούν οι ήρωες μας ο Τάσος Ισαάκ και Σολομού Σολωμός,  οι ήρωες μας στο Μαρέ δεν θα μείνει κανένας όρθιος.
Ανεξάρτητος Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Κύπρου Ανδρέας Ευστράτιου
Πάφος


Θα σηκώσουμε τα Λάβαρα της Επαναστάσεως γιατί δεν σηκώνει άλλες κοροϊδίες αυτός ο αδικημένος Κυπριακός Λαός που έκτοτε που υποφέρει (Ο ΤΟΛΜΟΝ ΝΙΚΑ).
 Θα αγωνιστώ με όλες μου της δυνάμεις για ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες για όλους και έχοντας δίπλα μ όλον τον αγανακτισμένο Κυπριακό Λαό που μένει στο περιθώριο και οπότε έχει εκλογές λαμβάνοντας υπόψη.

 Ανεξάρτητος Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Κύπρου τηλ:99408433».

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το έντονο αίσθημα προσφοράς προς την Κύπρο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και η συναίσθηση της κιοινωνικής ευθύνης είναι τα κίνητρα που με οδήγησαν και πάλι στην ενασχόληση με τα κοινά, ως υποψήφιος ευρωβουλευτής Κύπρου.  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: