Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Δείτε την προσφορά του "ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ" για διακοπές στα ενοικιαζόμενα δωμάτια «MANTOS ROOMS» στην Σκόπελο


Καταπληκτική προσφορά του ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ και των ενοικιαζομένων δωματίων «MANTOS ROOMS» για διακοπές στην πανέμορφη Σκόπελο.
Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «MANTOS ROOMS», που βρίσκονται στο Έλιος Σκοπέλου, λίγα μέτρα από την θάλασσα, προσφέρει για τους αναγνώστες του, τo παρακάτω καταπληκτικό πακέτο διακοπών στο καταπράσινο Νησί των Βορείων Σποράδων.


5 μέρες -4 νύχτες - 4 άτομα - σε 4κλινο δωμάτιο -και εισιτήρια πλοίου από Άγιο Κωνσταντίνο ή το Μαντούδι Ευβοίας μέχρι την Γλώσσα Σκοπέλου και επιστροφή,  πληρωμένα, στην μοναδική τιμή των 570 ευρώ. 

Η προσφορά ισχύει για συμβατικά πλοία (Ferry Boats).

Επίσης, στην τιμή των 570 ευρώ συμπεριλαμβάνεται και η μεταφορά από το λιμάνι της Γλώσσας προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτιο και το αντίστροφο κατά την αναχώρησή σας.

 Η προσφορά ισχύει  από 1-30 Ιουνίου και από 1-15 Ιουλίου.

Με μόνο 570 ευρώ, τέσσερα άτομα για πέντε μέρες, τέσσερις διανυχτερεύσεις, κάνετε τις διακοπές σας στο Έλιος Σκοπέλου, στα ενοικιαζόμενα δωμάτια «MANTOS ROOMS», σε τετράκλινο δωμάτιο συμπεριλαμβανομένων και των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σας με επιστροφή.

-Εξάλλου, από 15 Μαΐου 2015 έως 10 Ιουνίου 2015, μόνο με 25 ευρώ την βραδιά διαμονή σε τετράκλινο δωμάτιο. Προσφορά μόνο στο Φιλόξενο...


-Επίσης, 1Ιουνίου IN - 7 Ιουνίου out για 2 άτομα  300 ευρώ ΜΟΝΟ.  Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται   τα εισιτήρια 2 ατόμων με επιστροφή από Μαντούδι Ευβοίας.  6 νύχτες - 7 μέρες για 2 άτομα.  Αν υπάρχει παιδί,  δωρεάν.
Η εκπληκτική προσφορά του ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ ισχύει και για την ημερομηνία 15 Ιουνίου ΙΝ - 21 Ιουνίου ΟUΤ για 2 άτομα και το παιδί,  δωρεάν.

Οι κρατήσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης για διαθεσιμότητα. 


Περισσότερες πληροφορίες στο petroskech@yahoo.gr


τηλ. 0035799422527


Δεν υπάρχουν σχόλια: