Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙΚΟΣ ΝΥΦΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ - ΠΑΦΟΣ

Εάν σκέφτεστε να οργανώσετε τον γάμο σας στην Κύπρο τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος.  Ο οίκος νυμφικών του Ανδρέα Ευστρατίου μπορεί να σας βοηθήσει να διοργανώσετε έναν ονειρικό γάμο.




Η πολύχρονη εμπειρία μας στην διοργάνωση γάμων στην Κύπρο είναι εγγύηση επιτυχίας για οποιονδήποτε μας επιλέγει για τον δικό του γάμο. Εσείς απλά επιλέξτε την μέρα του γάμου σας και άστε τα υπόλοιπα σε εμάς!




Ο οίκος νυμφικών του Ανδρέα Ευστρατίου ιδρύθηκε το 1983 στην Πάφο, από τον σημερινό της Γενικό Διευθυντή, κ. Ανδρέα Ευστρατίου. Ο οίκος νυμφικών του Ανδρέα Ευστρατίου αποτελεί σήμερα μια δυναμική, γοργά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο των ειδών Γάμου και έχει ως έδρα της την Πάφο. Η εταιρεία θεωρείται ως ηγέτης στον τομέα της στον χώρο της Πάφου αναφορικά με τον προγραμματισμό και οργάνωση γάμων.



Η αποστολή της εταιρείας είναι ξεκάθαρη: "να  παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια και υποστήριξη σε όλους εσάς που μας τιμάτε επιλέγοντας την εταιρεία μας για να οργανώσετε τον γάμο σας."!


Ο Γενικός Διευθυντής

Ο Γενικός Διευθυντής και ιδρυτής της εταιρείας, κ. Ανδρέας Ευστρατίου, έχει μια ιδιαίτερα μακρά πορεία στον τομέα των ειδών Γάμου από το 1995. Η τεράστια του εμπειρία είναι εγγύηση για την επιτυχία της εταιρείας και των πελατών της.



Πέραν των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, ο κ. Ευστρατίου ενδιαφέρεται σε μεγάλο βαθμό για τα κοινά και το ευρύτερο μέλλον αυτού του τόπου. Οι παρεμβάσεις του σε θέματα της καθημερινότητας αποτελούν πολύτιμη συνεισφορά στα κοινά της Κύπρου. Ως αποτέλεσμα, ο κ. Ευστρατίου έχει διεκδικήσει στο παρελθόν το αξίωμα τόσο του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και αυτό του Δημάρχου της επαρχίας Πάφου.



Το κοινωνικό έργο του κ. Ευστρατίου τον έχει καταστήσει ως ένα ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της τοπικής κοινωνίας.




Ο στόχος της εταιρείας μας είναι να σας βοηθήσει να οργανώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον γάμο σας. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την μεγάλη μας γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία του γάμου σας.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε:














- Νυφικό, γυρλάντα, γάντια, φουρό και βέλος για μια μοντέρνα νύμφη.

- Καπελάκια ή γυρλάντες για παρανυμφάκια.
- Ζώνες και παπιόν για αγοράκια.
- Λαμπάδες μεγάλες.
- Ανθοδέσμη νύφης και ανθοδέσμες μικρές.
- Αυτοκίνητα για γαμπρό και νύμφη.
- Σταντ μεγάλα και σταντ μικρά κηροπήγια.
- Μπουκέτα για γονείς.
- Μπουκέτα για κουμπάρους και κουμπάρες.
- Βιβλίο παρανύμφων απλό ή με κεριά.
- Κάρτες παρανύμφων.
- Τραπεζομάντηλο, Μαξιλαράκι, Δίσκο, Ποτήρι, Χανάπι, Στέφανα.
- Κουφέτες, Κορδέλα κόκκινη.
- Καλαθάκια με πέταλα.
- Καρδιά η αψίδα για μπαλόνια.
- Αψίδα για λουλούδια.
- Βάθρο φλοκάτη.
- Κάλπη για φακέλους.
- Κουμανταρία και πρόσφορο.
- Διάδρομο εκκλησίας ή χώρου δεξιώσεων.
- Σαμπάνια δώρων με ποτήρια της σαμπάνιας.


Γκίνες
O οίκος νυμφικών Green Leaf του Ανδρέα Ευστρατίου εισήλθε θριαμβευτικά στο διάσημο βιβλίο των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες κατασκευάζοντας την μακρύτερη ουρά νυμφικού φορέματος στον κόσμο! Αυτή η καταπληκτική δημιουργία, που είναι απλά ένα μικρό δείγμα των εκλεκτών δημιουργιών του κ. Ευστρατίου, παρουσιάστηκε στο κοινό στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου στις 26 Δεκεμβρίου 2006 και αναγνωρίστηκε επίσημα ως ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες στις 18 Φεβρουαρίου 2007. Η μακρύτερη αυτή ουρά νυμφικού στον κόσμο που είδε ποτέ ανθρώπινο μάτι έχει μήκος 1362 m (4468 ft 5.94 in).

"Χρειάστηκαν 10 άτομα να εργάζονται για τρεις περίπου μήνες ώστε να ολοκληρώσουν το φόρεμα και είναι απλά μια εξάισια δημιουργία", δήλωστε ο κ. Ανδρέας Ευστρατίου. Σύμφωνα με τον κ. Ευστρατίου το φόρεμα κόστισε περίπου 20,000 Ευρώ ενώ το επάνω μέρος του πλαισιώνεται από περίπου 3,000 κρύσταλλους Swarovski αξίας πέραν των 5,000 Ευρώ.  Το τούλι του φορέματος εισάχθηκε από την Γαλλία με το φόρεμα να έχει επιπλέον αρκετή διακόσμηση από δαντέλα.


Ο κ. Ευστρατίου ασχολείται με τον τομέα των Νυμφικών Φορεμάτων από τότε του πρωτοασχολήθηκε με την τέχνη σε ηλικά μόλις 10 ετών. Δίκαια θεωρείται αυθεντία σε αυτό τον χώρο στην επαρχία Πάφου και όχι μόνο!

“Το κάνω αυτό για να δείξω στους συμπατριώτες μου ότι όλα είναι δυνατό να γίνουν φτάνει κανείς να συγκεντρωθεί σε ένα στόχο.”

Πεντακόσιες γυναίκες αποτάθηκαν προς την Green Leaf για να φορέσουν στην παρουσίαση του το διάσημο νυμφικό με τελική νικήτρια την  νεαρή  Κατερίνα, 23 ετών από την Πάφο.

Να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο ρεκόρ ανήκει στους Cindy Predhomme και France Loridan για λογαριασμό της εταιρείας "Une Semaine Chrono" και σημειώθηκε στην Γαλλία στις 5 Αυγούστου 2006. Το μήκος της ουράς ήταν 1,203.9 μέτρα περίπου 157 μέτρα μακριά από το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες του ηγέτη στον τομέα των Νυμφικών στην Πάφο, κ. Ανδρέα Ευστρατίου.

Που θα μας βρείτε

Διεύθυνση
Οδός Σπετσών 40
CY-8021 Πάφος, Κύπρος

Πρόσωπο Επικοινωνίας:
Κ. Ανδρέας Ευστρατίου - Γενικός Διευθυντής

Κιν.: +357 99 408 433

Δεν υπάρχουν σχόλια: